Design meubelen en meubels in Amsterdam en omgeving koop je bij Zitmaxx Wonen

03-04-2013 17:30

 

Woon jij in Amsterdam en is jouw interieur aan vervanging  toe? Je hebt ongetwijfeld al rondgekeken bij diverse meubelzaken bij jou in de buurt, maar heb je ook meubels Amsterdam kunnen vinden die bij jouw smaak, wensen en budget passen? Zo niet, dan komt dat omdat je waarschijnlijk nog niet bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar bent geweest. Zoek niet langer alleen naar meubels Amsterdam maar breng een bezoek aan deze sfeervolle woonwinkel. In de prachtige showroom tref je een enorme meubelcollectie. Je kunt er gratis parkeren en hebt er eindeloos veel keus.

 

Zo staan er in de showroom zeer veel design meubelen. Er is een heuse Freistil studio met de eigentijdse collectie van Freistil van Rolf Benz. Dit Duitse topmerk staat garant voor design meubelen van ongekend hoge kwaliteit en is werkelijk een lust voor het oog. Wanneer je de trap opgaat en de collectie op de eerste etage bekijkt, zal je versteld staan van het brede aanbod en de aantrekkelijke prijzen. Want dat design niet duur hoeft te zijn merk je direct bij Zitmaxx Wonen. Er staan prachtige bankstellen met strakke lijnen, stoere RVS poten, verkrijgbaar in de mooiste stof- en ledersoorten. Bekijk ook de stoere houten tafels met RVS details en hoogglans tv meubels en kasten.

 

Een ander groot voordeel van Zitmaxx Wonen is dat je er ook vanuit huis kunt woonshoppen. Op de overzichtelijke website staan namelijk alle verkrijgbare meubelen afgebeeld en je kunt deze eenvoudig online bestellen. Wanneer je een online aankoop doet, laat je deze gewoon door de Zitmaxx Wonen bezorgdienst thuis bezorgen. Zo heb je werkelijk nergens omkijken naar.

 

Zo zie je maar dat waar in Nederland je ook woont, voor het aanschaffen van nieuwe meubelen tegen een aantrekkelijke prijs is er maar één adres. En dat is Zitmaxx Wonen in Ter aar!

Lees Meer:-  https://meubelen.logze.nl/design-meubelen-en-meubels-in-amsterdam-en-omgeving-koop-je-bij-zitmaxx-wonen/