Blog

Loungebanken en zitbanken van Zitmaxx de oplossing

13-07-2013 17:33

We hebben een fikse woordenwisseling gehad. Waarover vraag je je dan misschien af. Nou, over hele serieuze zaken kan ik je vertellen. Onlangs hebben mijn vriend en ik namelijk de sleutel van onze nieuwe woning gekregen. Ontzettend spannend natuurlijk. We kennen elkaar nu bijna 3 jaar en vonden het hoog tijd samen te gaan wonen. We hebben een leuke en knusse woning in Utrecht gekocht. Wat is nu het probleem. De inrichting van het nieuwe huis. We moeten natuurlijk bepalen welke meubelen hij meeneemt en welke meubels ik meeneem. En tja, we komen er niet helemaal uit. Mijn stijl is compleet anders dan de stijl van zijn interieur. Ik wilde per se mijn vintage designbank in onze nieuwe woonkamer zetten, terwijl mijn vriend zijn oude hoekbank niet weg wilde doen. Dit schoot niet op. De bank van mijn vriend is echt oerlelijk en mijn vriend vindt mijn designbank verschrikkelijk. Allebei de banken meenemen was ook geen optie. Het is totaal geen combinatie die twee zitbanken samen. We kwamen er dus niet uit. De enige oplossing was het aanschaffen van een geheel nieuw bankstel die we samen zouden uitzoeken. Zitmaxx Wonen in Ter Aar bleek hiervoor de juiste meubelzaak. Ze hebben een hele mooie showroom en verkopen meubelen in alle stijlen. Vooral op het gebied van zitmeubelen is er veel keus. Er moest dus wel iets tussen zitten dat ons allebei aanspreekt. Al snel bleek dat we allebei de loungebanken erg mooi vonden. Eindelijk zaten we helemaal op één lijn. Het aanbod loungebanken was zeer groot maar toch hadden we al snel een keuze gemaakt. Ook wat betreft de stoffering was de keuze eenvoudig. We wilden allebei een mooie stofsoort met een warme uitstraling. Ons oog viel onmiddellijk op een prachtige kleurstaal die hier helemaal aan voldoet. Dolblij hebben we de bank besteld. Nu wachten we in spanning op de bezorging. En dan is ons huis helemaal af!

Enorm veel loungebanken en andere zitbanken

13-07-2013 17:08

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Het vooruitzicht om een hele dag over de woonboulevard te moeten slenteren maakte mij nou niet bepaald enthousiast. Ik vond dat vroeger wel leuk, maar de laatste jaren vind ik het eerder vermoeiend. Het kopen van een nieuw bankstel bleef ik dan ook maar voor me uitschuiven. Maar wat wil nou, ik zat wat op het internet te klikken, toen mijn oog viel op diverse links naar de website van Zitmaxx Wonen. Omdat ik de links naar deze site steeds maar weer tegen kwam, besloot ik deze maar eens te bekijken. Bleek een enorm uitgebreide website te zijn met enorm veel bankstellen, loungebanken en andere zitbanken. En het mooiste vond ik nog wel, dat het helemaal niet nodig was om naar de showroom in Ter Aar te rijden, maar dat je alle meubelen die op de site staan gewoon online kunt bestellen.

Ik ben er dus maar eens goed voor gaan zitten. Om mijn gemak heb ik alle bankstellen bekeken. Lekker met een bak koffie erbij, in mijn oude trainingspak. Dat is wel wat anders dan het rondstruinen op zo’n drukke woonboulevard. Het aanbod zitmeubelen zag er fantastisch uit. Vooral de loungebanken vond ik mooi. Er waren ook een hoop andere zitbanken die er goed uitzagen, maar een loungebank zag ik wel in mijn woonkamer staan. Dus na diverse modellen vergeleken te hebben, heb ik loungebank Happines besteld. De armleuningen en hoofdsteunen zijn verstelbaar en het model is prachtig. Het bestelsysteem bleek heel eenvoudig en voor ik er erg in had, was mijn bestelling geplaatst. Natuurlijk heb ik er ook voor gekozen de bank te laten bezorgen. Ik kreeg zojuist een belletje van Zitmaxx dat de bezorgers eind deze week op de stoep staan. Ze zetten mijn nieuwe bank ook nog eens precies op de juiste plek in mijn woonkamer. Ik hoef zelf dus echt totaal niets te doen. Dat is nog eens goed geregeld!

Wat hebben dressoirs en een relaxfauteuil met elkaar gemeen? Zitmaxx Wonen!

13-07-2013 13:33

Mijn dressoir moest door alle krassen en butsen echt vervangen worden. Maar zo als het vaker gaat, van uitstel komt nog meer uitstel. Totdat ik er werkelijk genoeg van kreeg. Ik had bij collega’s de naam van Zitmaxx Wonen wel eens horen noemen. En dan in relatie met een goede service en prima kwaliteit tegen lage prijzen. Daarom besloot ik eens op het internet naar de website van Zitmaxx Wonen te gaan om te zien wat ze daar zoal verkopen. De website oogde verrassend goed. Een ruim aanbod en inderdaad tegen niet al te hoge prijzen. Onder het kopje dressoirs kon ik volop kiezen uit diverse soorten en maten. Ik zag er een paar staan die ik wel eens in het echt wilde zien. Als je kiest voor gemak, kan je bij Zitmaxx Wonen ook gewoon online je bestelling doen. Maar ik koos ervoor naar de showroom te rijden. In Ter Aar hebben zij in het industriegebied Bovenland een hele grote woonwinkel met een mooie showroom. De entree voelde al vertrouwd aan. Geen opdringerige verkopers, maar een rustige verkoopadviseur. Hij luisterde naar mijn wensen en liet mij diverse dressoirs zien. Door het overweldigende aanbod duurde het even voordat ik een keuze gemaakt had. Terwijl de verkoper bezig was met het afhandelen van de koop, kuierde ik nog wat rond in de winkel. Mijn oog viel op een mooie leren relaxfauteuil. En ja, ik ben er even in gaan zitten. Eureka, de oplossing van mijn rugprobleem. Wat een zitgenot en je ontspant je er helemaal in. Ik moest deze stoel beslist hebben. De verkoper kon daarom meteen een extra opdracht noteren. De relaxfauteuil en dressoir worden eerdaags bij mij bezorgd. Ik kan haast niet wachten!

Dressoirs of relaxfauteuil? Zitmaxx Wonen natuurlijk!

13-07-2013 12:46

Dit wil ik toch even kwijt. Vorige week zag ik bij thuiskomst van mijn werk bij de buren voor de deur een wagen staan van Zitmaxx Wonen. Mijn vrouw is niet nieuwsgierig, maar wil wel graag alles weten. Daarom ging mijn vrouw de volgende dag meteen even langs bij de buren voor een gezellig kopje koffie. Kon zij tegelijkertijd te weten komen wat de buren nieuw hebben gekocht. Het bleek een relaxfauteuil te zijn. Ze had er in gezeten en was er weg van. Ze zat daar zo ontspannen in en kwam helemaal tot rust. Ik had niet de indruk dat zij mijn grapje kon waarderen, toen ik zei dat zij dus voortaan haar avonden bij de buren door kon brengen. Maar goed, ik ben ook maar een kijkje gaan nemen bij de buren. Ik moet zeggen dat de fauteuil inderdaad heel prettig aan voelde. Maar je vraagt je erbij af, waar de buren zo spontaan het geld vandaan haalden. In gesprek met de buurman vertelde ik dat wij op zoek waren naar een niet al te duur dressoir. Meteen kreeg ik te horen dat ik dan ook eens een kijkje moest nemen bij Zitmaxx in Ter Aar. Daar hadden zij de stoel ook gekocht en zij hadden in de showroom diverse dressoirs zien staan. Uitgebreid werd ik op de hoogte gebracht van hun bezoek aan de showroom. Het blijkt dat Zitmaxx Wonen in Ter Aar een mega grote woonwinkel heeft. Thuisgekomen zeiden mijn vrouw en ik tegen elkaar dat zij gemakkelijk kletsen hadden. Zij hadden zeker een prijs in een loterij gewonnen. Toen ben ik eens op het internet gaan zoeken. De website van Zitmaxx Wonen was gauw gevonden. Met verbazing heb ik de website bekeken. Wat een groot assortiment. Natuurlijk even gekeken wat een relaxfauteuil kost. Nu begreep ik ook dat ze het hebben kunnen kopen. Wat een lage prijs. Ik ben gaan kijken naar dressoirs. En ik vond wat ik zocht. En ook dit dressoir was uitermate goedkoop. Via de webshop heb ik daarom via mijn bestelling gedaan. Elk moment kan het dressoir gebracht worden. Een geheel kosteloos. Zitmaxx Wonen, een naam om te onthouden.

Op zoek naar tv meubels of een vitrine kast? Geen woonboulevards maar Zitmaxx Wonen!

23-04-2013 14:28

 

Graag wil ik jullie de perikelen die zich de afgelopen dagen hier afspeelden niet onthouden. Dit vooral omdat wij als mannen het van elkaars steun moeten hebben. Alles ter lering en vermaak zullen we maar zeggen. Hoe het allemaal is gegaan. Woonboulevards bezoeken een van mijn grootste hobby’s zoals jullie al weten. We hebben een nieuwe televisie gekocht en die wil mijn vrouw in een kast hebben. Dus het kijken naar diverse tv meubels was begonnen. Loop je één van de vele meubelzaken binnen, ziet ze ook nog eens een vitrine kast. Dan weten jullie hoe het verder gaat. Ze wil die dan ook hebben. Ik heb haar nog geprobeerd uit te leggen dat qua kosten wij beter in een speelgoedzaak konden kijken, want die meubels op schaal vallen tenminste binnen ons budget. Er zijn echter van die dagen dat humor en mijn vrouw niet samen gaan en dit was zo’n dag. Jullie kennen het wel, die opmerking zoals “als ik iets vraag kan het nooit, maar als jij iets wilt kan het wel”. Op weg naar weer een andere woonboulevard bedacht ik opeens dat ik een vriend ooit heb horen praten over de meubelzaak Zitmaxx Wonen in Ter Aar. Zonder iets tegen mijn vrouw te zeggen ben ik daarheen gereden. Toen we het plaatsje binnen reden keek ze mij al vreemd aan, op de manier van wat moeten wij hier? Voor de deur van Zitmaxx Wonen zei ik tegen haar dat het afgelopen was met het bezoeken van allerlei woonboulevards. In deze woonwinkel moest ze maar eens kijken. Ze keek haar ogen uit. Uit het aanbod tv meubels koos ze het model dat ze elders tevergeefs had gezocht. Het bleek ook nog eens laag in prijs te zijn. Daarom maakte ik van de gelegenheid gebruik, om de woordenwisselingen eerder die dag goed te maken door haar te zeggen dat ze hier ook maar meteen haar vitrine kast kon uitzoeken. Kortom mannen. Maak van de nood een deugd. Door te kopen bij Zitmaxx Wonen spaarde ik behoorlijk geld uit en mijn vrouw is weer vrolijk en tevreden.

TV kast eiken en goedkope bankstellen. Hét adres Zitmaxx Wonen!

23-04-2013 13:54

 

Zoals de kop al doet vermoeden heb ik weer eens iets gekocht bij Zitmaxx Wonen. Het blijft voor mij een meubelzaak met in mijn beleving het grootste assortiment van Nederland. Jullie moeten daar ook eens naar toe. Ik zocht een TV kast eiken. Op de website had ik al gezien dat zij daar diverse soorten van konden leveren. Maar wie mij goed kent weet dat wanneer ik zeg TV kast eiken, de kast ook volledig aan mijn wensen moet voldoen. Maar dat was net zoals ik al had gedacht geen enkel probleem bij Zitmaxx Wonen. Ze verkopen prachtige modellen in massief eikenhout in allerlei uitvoeringen en afmetingen. Een verkoper in de showroom hielp mij bij het maken van mijn definitieve keuze. En zoals gebruikelijk is bij Zitmaxx Wonen viel de prijs enorm mee. Echt een aanrader dit bedrijf. Maar het verhaal gaat verder. Op de site had ik al diverse goedkope bankstellen gezien. Nu is het kopen van meubels niet vergelijkbaar met het kopen van zo maar een artikel. Je hebt het nodig of niet en je koopt het niet dagelijks. Daarnaast moet je er ook een aantal jaren mee doen. Een weloverwogen besluit is daarom van belang. De bank die ik nu nog heb is echter aan vervanging toe. Ik heb er lang op gezeten en met plezier. Maar soms wil je wel eens iets anders. Toen ik al die goedkope bankstellen zag staan, kon ik de verleiding niet weerstaan er een paar uit te proberen. En jullie raden het al. Ik ben zoals zo vaak gezwicht. Het bankstel dat ik heb uitgezocht zat zo lekker dat ik meteen verkocht was. Ik moest en zou dit bankstel hebben. Zitmaxx Wonen zorgt ervoor dat het bankstel en de kast eerdaags bij mij thuis worden afgeleverd. Ik kan haast niet wachten!

Lees Meer:- https://meubels11.jouwweb.nl/tv-kast-eiken-en-goedkope-bankstellen

Een goedkope hoekbank en een leren bank gekocht bij Zitmaxx Wonen!

23-04-2013 12:06

 

Jullie zullen wel denken waar haalt hij het geld vandaan. Nee, een grote prijs van de staatsloterij is ook deze maand niet op een door mij gekocht lot gevallen. Wat is wel het geval. Mijn vriendin wil al lange tijd de woonkamer opknappen. In de woonkamer staat al jaren een goedkope hoekbank met stoffen bekleding en daar is ze inmiddels wel op uitgekeken. Ze wilde eens wat anders. Hoewel ze denkt dat het niet opvalt, is de tactiek die zij hanteert mij na al die jaren wel bekend. Ze vergeet dat ze dit al zo vaak toepast om haar zin te krijgen. Het begint met het verzamelen van allerlei folders en dan laat ze die “toevallig” liggen op plaatsen waar ik moet zijn. Je bladert er dan automatisch toch maar even door. Ik zag bijvoorbeeld een mooie leren bank, maar de prijs die er bij stond was niet zo mooi. Totdat ik een advertentie tegen kwam van Zitmaxx Wonen. De prijzen waren een stuk lager dan die ik tot nu toe was tegengekomen. Ik ben daarom toch even achter de computer gaan zitten en heb de website van Zitmaxx Wonen opgezocht. Ik wist niet dat er zo veel keuzes zijn op het gebied van meubels. Hun showroom is in Ter Aar, dus niet zo ver rijden. Mijn vriendin en ik zijn er afgelopen vrijdag heen gereden. Tevoren hadden wij een bedrag afgesproken waar we niet boven zouden gaan. Wat een mogelijkheden biedt Zitmaxx en allemaal tegen zeer betaalbare prijzen. Mijn vriendin zag een goedkope hoekbank waar ze meteen voor viel. En dan kan je haar beter niet tegen spreken. Haar keuze lag eigenlijk al meteen vast. Toch ben ik verder de zaak doorgelopen en zag ik een leren bank die prima zou passen in de werkkamer die ik voor mijzelf wil inrichten. Toen wij een verkoper aanspraken kwam het mooiste. De prijs van beide zitmeubelen samen lag zelfs nog onder het bedrag dat wij maximaal wilden besteden. We hebben dan ook direct beslist en binnenkort worden onze aankopen afgeleverd!

 

Lees Meer:- https://meubels11.jouwweb.nl/mooie-leren-bank

Huis inrichten met TV meubel design van Zitmaxx Wonen met prijzengeld!

22-04-2013 16:52

 

Mijn huis inrichten. Iets dat ik al lange tijd van plan was te gaan doen. Omdat ik behoorlijk opzag tegen het werk en uiteraard de kosten die dit met zich meebrengt, heb ik het steeds maar weer uitgesteld. Het gezegde “van uitstel komt afstel” was bijna van toepassing. Wat is er echter gebeurt. Ik was zomaar wat aan het surfen op het internet en kwam terecht op de website van meubelzaak Zitmaxx Wonen in Ter Aar. Op deze site kwam ik een fraai TV meubel design tegen dat echt zo zou passen bij mijn andere meubels. Wat is nu het toeval. Diezelfde middag kreeg ik post van de lotto dat ik een prijs had gewonnen. Het was dan geen enorm bedrag, maar toch een bedrag om de brief eens nauwkeurig door te nemen of het hier geen grap betrof! Ik heb er ook maar een telefoontje aan gewaagd en alles bleek te kloppen. Toeval of voorzienigheid. Ik heb direct het adres van Zitmaxx Wonen opgezocht en ben er naartoe gereden om het voor mij speciale TV meubel design met eigen ogen te zien. Het was precies wat ik wilde en ik heb het daarom meteen gekocht. Ik heb er ook een comfortabele lederen fauteuil en bijpassend dressoir bij gekocht. Op de terugweg heb ik ook meteen een nieuwe televisie aangeschaft die perfect bij het nieuwe tv meubel past. Na de levering kan ik eindelijk mijn huis inrichten. Dus voor mij geen afstel na uitstel! Ik moet wel zeggen dat het tijd wordt dat er een nieuwe brief komt van de lotto, want het gewonnen bedrag is vrijwel opgegaan aan al deze aankopen! Er is nog wel iets over om een bescheiden feestje te geven zodat ik mijn nieuwe interieur aan iedereen kan laten zien. Heb er nu al zin in!

Lees Meer:- https://meubels11.jouwweb.nl/speciale-tv-meubel-design

Mijn eiken kast en eiken meubels online besteld bij Zitmaxx Wonen!

22-04-2013 16:16

 

In deze tijd kun je niet meer om het internet heen. Het is snel, gemakkelijk en overzichtelijk. Daar ben ik inmiddels ook wel achter! Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe eiken kast voor in mijn woonkamer. Nog niet zolang geleden zou ik voor zoiets allerlei meubelzaken en woonboulevards afgegaan zijn. Je bent dan echter bij thuiskomst moe en hebt zoveel gezien en zoveel indrukken opgedaan, dat je eigenlijk niet meer weet waar en wat je allemaal hebt gezien en wat de kosten per model ook weer waren. En dan heb ik het nog niet over sommige vervelende verkopers die je nauwelijks de tijd geven rustig naar iets te kijken, maar proberen je snel tot een beslissing te laten komen. In Ter Aar is een grote meubelzaak gevestigd onder de naam Zitmaxx Wonen. In deze zaak ben al ik vaker geweest en ik heb daar ook mijn eiken buffetkast gekocht. Het is een mooie showroom met zeer veel meubelen in allerlei stijlen tegen aantrekkelijke prijzen. Zitmaxx Wonen heeft ook een goed uitziende website waarop de gehele meubelcollectie staat afgebeeld en waar je de meubels online kunt bestellen. Ik kan iedereen aanraden ook eens naar deze website te gaan. Al snel kwam ik de perfecte eiken kast tegen maar ook een mooie bijpassende salontafel en bijzettafel. Precies in de stijl die ik zocht en perfect passend bij mijn andere eikenhouten meubels. Via de site is het eenvoudig meubels online te bestellen. Dit heb ik dan ook gedaan. Via een gebruikersvriendelijk bestelsysteem is de bestelling snel geplaatst. Mijn kast, salontafel en bijzettafel zijn vandaag geleverd. Want ook dit heeft Zitmaxx Wonen goed geregeld. De kast en tafels zijn van prachtig eikenhout en ik ben zeer tevreden. Mijn woonkamer is nu eindelijk helemaal compleet. Dus vrienden, geen “geretterde tet…” maar gewoon naar de website van Zitmaxx Wonen gaan!

Lees Meer: - https://meubels11.jouwweb.nl/eiken-kast-en-eiken-meubels-online

Geen woonboulevards. Zitmaxx levert uw vitrine kast en tv meubels aan huis!

19-04-2013 16:17

 

Zoals de meeste mannen, heb ook ik niets met winkelen. Mijn vrouw is er juist gek op. Soms moet je wel mee om de goede vrede te bewaren, of omdat je echt iets nodig hebt, maar langer dan vijf minuten in een winkel vind ik al veel gevraagd. Ook met het bezoeken van woonwinkels doe je mij geen plezier.

Onlangs was het weer op televisie. Er werd weer gemeld over de jaarlijkse drukte op de woonboulevards. Het “traditioneel” bezoeken hiervan blijft populair. Mij niet gezien hoor. Met mooi weer ga ik liever ergens op een terrasje zitten of heerlijk uitwaaien op het strand! Ook mijn vrouw wilde graag bij diverse woonboulevards kijken. Ze zoekt al een tijd naar een nieuwe vitrine kast en ook tv meubels hebben haar speciale aandacht. Ze wil de televisie al een tijdje in een kast hebben die je kunt sluiten, waardoor de tv niet zo opvallend in de woonkamer aanwezig is. Wat heb ik gedaan om het ’’winkel in winkel uit’’ gedoe te voorkomen? Ik heb haar meegenomen naar de showroom van Zitmaxx Wonen in Ter Aar. Ik was er al eens eerder in deze meubelzaak geweest met een kennis en ik weet uit ervaring dat deze woonwinkel een behoorlijk groot assortiment meubelen biedt. En het is gelukt hoor. Binnen no time vond ze de vitrine kast die ze wilde hebben. En ook uit het grote aanbod tv meubels dat Zitmaxx Wonen heeft, haalde ze vrijwel direct wat ze wilde. Een dat allemaal tegen zeer lage prijzen! Ik hoefde ook niet voor pakezel te spelen, want alles wordt keurig netjes thuisbezorgd. Omdat zij zo snel slaagde in haar keuzes hadden we nog veel tijd over. Raad eens wat we gedaan hebben. Juist, we zijn lekker naar het strand geweest achter een gele rakker op een zonnig terras. Bedankt Zitmaxx Wonen!

Lees Meer:- https://meubels11.jouwweb.nl/woonboulevards-kijken

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>