Blog

Op zoek naar TV meubels kwam ik terecht in woonwinkel Zitmaxx Wonen!

19-04-2013 15:57

 

Onlangs heb ik een andere televisie gekocht. Mijn oude televisie stond gewoon op een kleine tafel. Nu de nieuwe televisie op de plaats staat waar het oude toestel stond, vind en vond ik dat het toestel te dominant in de huiskamer staat. Het liefst wilde ik de nieuwe televisie weggewerkt zien in een mooie kast met daarnaast ook ruimte voor mijn dvd speler en mijn uitgebreide dvd collectie. Ik ben daarom via het internet opzoek gegaan naar winkels waar allerlei tv meubels worden verkocht. Het blijkt nog een helse klus om een keuze te maken uit het grote aanbod dat je aantreft. Totdat ik terecht kwam op de website van Zitmaxx Wonen. Deze woonwinkel heeft een mooie showroom in Ter Aar en ze hebben volgens hun site een zeer grote keuze aan TV meubels. Ter Aar is slechts een half uurtje met de auto, dus ben ik er de volgende dag heen gereden. Dat je bij Zitmaxx Wonen echt nog klant bent merk je meteen. Ik werd direct geholpen en kreeg alles te horen wat ik wilde weten over het tv meubel waar ik mijn oog op had laten vallen. Bij de aanschaf van zo’n meubel is het belangrijk rekening te houden met de afmetingen. De televisie moet er niet ‘te krap” in geplaatst worden. Je denkt er in deze tijd niet echt meer aan, maar ook de huidige televisies moeten een goede ruimte hebben om hun warmte af te voeren. Zowel aan de boven- en zijkanten als aan de achterkant. Mijn keus heb ik gemaakt en eerdaags wordt het meubel bezorgd! Als jullie eerdaags ook andere meubels nodig hebben, raad ik jullie aan zeker ook naar Zitmaxx Wonen in Ter Aar te gaan. Hun woonwinkels is zo ingericht dat je er vrijwel altijd slaagt en de prijzen zijn er zeer scherp!

Lees Meer:- https://meubels11.jouwweb.nl/tv-meubels-worden

Goedkope bankstellen of een TV kast eiken? Zitmaxx Wonen natuurlijk!

19-04-2013 15:28

 

Al een tijd ben ik op zoek naar een TV kast eiken die past bij mijn interieur en andere eiken meubels. Het grote zoeken is al een tijdje aan de gang. Van vriendinnen heb ik al diverse tips gehad, maar tot op heden niet de juiste kast gevonden. Totdat ik de tip kreeg om eens naar Ter Aar te gaan. Daar is de woonwinkel van Zitmaxx Wonen gevestigd. De tip luidde: als je het daar niet vindt, vind je het nergens. Eerst ben ik nog op het internet naar de website van Zitmaxx Wonen gegaan, om een indruk te krijgen wat voor zaak het is en wat Zitmaxx Wonen allemaal te bieden heeft. Dat bleek verrassend veel te zijn en voor mij dus alle reden om eens naar Ter Aar te rijden. De zaak was goed te vinden en bij binnenkomst viel meteen al op dat er veel meubels stonden. Een van de verkopers vroeg ik naar een TV kast eiken. Hij liet me diverse modellen zien. En je raadt het. Bijna niet te geloven, maar het model dat ik zocht stond er tussen! Natuurlijk heb ik die kast direct gekocht. Door de winkel lopende zag ik ook een groot aanbod goedkope bankstellen. Nu denk je al snel, goedkoop is duurkoop. Gezien het succes met de kast ben ik toch langer blijven hangen. Ik zag tussen alle goedkope bankstellen één bankstel die perfect past bij de rest van mijn meubels. Gezien de prijs iets waar je niet lang over hoeft na te denken en ik heb deze dan ook besteld. Over de bezorging hoef ik mij ook geen zorgen te maken. De meubels worden keurig thuis bezorgd. De les die hieruit getrokken kan worden is dat Zitmaxx Wonen een meubelzaak is met een breed assortiment en aantrekkelijke prijzen! Zeer de moeite waard!

Lees Meer:- https://meubels11.jouwweb.nl/aanbod-goedkope-bankstellen

Leren bank er uit, goedkope hoekbank van Zitmaxx Wonen er in!

17-04-2013 13:42

 

Al een tijd was ik op zoek naar een nieuw bankstel. Een paar maanden geleden heb ik de sleutels van mijn nieuwe woning gekregen en kon ik eindelijk aan de slag met het inrichten van mijn nieuwe stek. De woonkamer van mijn nieuwe woning is een stuk ruimer. Hierdoor wilde ik mijn kleine leren bank niet mee verhuizen. Ik had al rondgekeken en besloten dat een grote bank in hoekopstelling ideaal is voor mijn grote woonkamer en precies past bij mijn wensen. Ik had al diverse modellen bekeken maar deze waren over het algemeen erg duur. Ik moest ook nog nieuwe gordijnen kopen en had al een nieuwe keuken besteld. Ik wilde niet over mijn budget gaan. Een vriend attendeerde mij op Zitmaxx Wonen. Hij heeft er een tijd geleden een leren bank gekocht en is zeer te spreken over deze meubelzaak. Op de site had ik al diverse mooie hoekbanken gezien. De prijzen vielen mij direct op. Hier betaal je geen hoofdprijs!

In de showroom in Ter Aar heb ik eerst op mijn gemak alle bankstellen bekeken. Al snel vond ik een model dat precies bij mij past. Achterin de winkel zag ik een grote goedkope hoekbank staan in een mooie grijze stof. De verkoper had me nog allerlei andere stofkleuren laten zien, maar mijn besluit stond al vast. Ik heb er 4 sierkussens bij besteld. Ik kon haast niet wachten totdat ze hem kwamen bezorgen!

Inmiddels hebben ze mijn hoekbankstel afgeleverd. Hij staat perfect bij de rest van mijn interieur en de grijze kleur komt terug in de nieuwe gordijnen die ik heb uitgezocht. Het zitcomfort is super en de sierkussens maken het helemaal af. Wat ben ik blij dat ik ben gaan kijken bij Zitmaxx Wonen. Nu heb ik een goedkope hoekbank maar dan wel met een luxe uitstraling!

Lees Meer:- https://meubels11.jouwweb.nl/leren-bank-er-uit

Huis inrichten met als trots ons nieuw TV meubel design

17-04-2013 13:26

 

Het is eindelijk zo ver. We zijn helemaal klaar met de verhuizing en verbouwing. Het verbouwen van ons nieuwe huis heeft langer geduurd dan we hadden gehoopt maar we zijn nu eindelijk verlost van de puincontainers voor de deur, schilders, metselaars, elektriciens en aannemers. Omdat de tuin gebruikt is als een opslagplaats voor puin en dergelijke hebben wij die ook meteen anders ingedeeld. Het huis inrichten was ook nog een hele klus. Het lijkt zo eenvoudig, maar het zoeken en vinden van meubels die perfect bij elkaar passen is nog best lastig. Het nieuwe meubilair moest ook binnen het budget passen. Het lijkt in theorie zo simpel. We hadden dan ook een lijst gemaakt van wat we nieuw zouden kopen, hoe het eruit moest zien en waar het zou moeten komen te staan. Wij kregen van vrienden een, achteraf gezegd, fantastische tip om eens naar de meubelzaak Zitmaxx Wonen in Ter Aar te gaan. Zelf hebben zij daar ook de nodige meubels gekocht en ze vertelden met veel enthousiasme over de goede service en ervaring. We zijn eerst op het internet naar de website van Zitmaxx Wonen gegaan. Daar zagen we al dat ze veel van wat wij zochten konden leveren. Ook de prijzen waren zeer aantrekkelijk. Goed om uit te komen met ons budget. Dus wij zijn naar Ter Aar gereden om eens een kijkje te nemen in deze sfeervolle showroom. Net als wij al op de site hadden opgemerkt, bleek dat zij vrijwel alles konden leveren in de smaak die wij voor ogen hadden. Voor ons uitspringend was een apart TV meubel design. Apart, maar zeer passend tussen de andere meubels die we hebben gekocht. Een huis inrichten is iets wat je niet vaak doet. Daarom neem je er meer de tijd voor. Op het nieuwe TV meubel design dat wij hebben uitgekozen zullen we niet snel uitgekeken zijn! Het staat prachtig in onze nieuwe woning. We genieten volop van ons nieuwe huis en de spiksplinternieuwe inrichting!

Lees Meer:- https://meubels11.jouwweb.nl/huis-inrichten-met

Uw eiken kast koopt u bij Zitmaxx, ook het adres voor kopen van meubels online

17-04-2013 12:37

 

Een paar weken geleden is mijn eiken kast tijdens de verhuizing kapot gegaan. Het was ook stom van die verhuizers om de klep van hun wagen niet goed dicht te doen. Ik heb nu bericht van de verzekering gehad dat de schade volledig wordt vergoed. Wel fijn dat geld, maar hoe vind ik een andere eiken kast die net zo bij mijn interieur past als de vorige? Door te zoeken op het internet kwam ik kwam terecht bij de meubelzaak Zitmaxx Wonen in Ter Aar. De website wekte direct vertrouwen en ik besloot eens te kijken wat voor assortiment ze hebben. Een ik kan je verzekeren dat het groot is. En ook de prijzen liggen laag. Nu kan je altijd in de auto stappen en naar Ter Aar rijden, maar ik heb daar weinig tijd voor. Het internet is dan echt een uitkomst. Bij Zitmaxx Wonen zijn de mogelijkheden dat je of naar de zaak gaat en daar meubels bekijkt en koopt, of je koopt je meubels online. De eerste optie was in mijn geval niet handig en bij de tweede mogelijkheid ben je soms wat huiverig. Krijg je wel wat je denkt gekocht te hebben. Op de zaak heb ik gevraagd aan collega’s die wel vaker via het internet wat hebben gekocht of zij ervaring hebben met Zitmaxx Wonen. Het bleek dat twee collega’s er al eens online meubels gekocht hadden. Dit tot volle tevredenheid. Met de opgedane kennis ben ik weer naar de site gegaan van Zitmaxx Wonen. Via de website kun je gemakkelijk meubels online bestellen. Dit heb ik gedaan. Gisteren is de kast gebracht en net zoals mijn collega’s ben ik uitermate tevreden. Het is precies de kast die op hun website stond en ook de kast die ik wilde. Hij past perfect bij de rest van mijn interieur. Dus als u ooit meubels wilt kopen zonder allerlei zaken af te hoeven lopen, kan dat veilig online bij Zitmaxx Wonen.

Lees Meer:- https://meubels11.jouwweb.nl/meubels-online-bestellen

Tv meubel design, hoekbankstel of bank kopen doe je bij Zitmaxx Wonen

11-04-2013 12:51

 

Vaak gaan mensen pas op zoek naar nieuw meubilair als het huidige interieur echt aan vervanging toe is. Wanneer de stoffen bekleding van het bankstel versleten is, de kussens zijn ingezakt of de nieuwe tv niet op het huidig tv dressoir past. Toch is dat jammer, want er zijn zoveel mooie banken en meubelen verkrijgbaar waarmee je iedere woonkamer extra gezellig en comfortabel maakt.

 

Daarnaast is een nieuwe bank kopen ook gewoon leuk. Ben je al eens in de showroom van Zitmaxx Wonen in Ter Aar geweest? Dit is een sfeervolle en zeer grote woonwinkel waar je alles kunt vinden voor een trendy en stijlvol interieur. Je kunt er heerlijk op je gemak rondkijken en alle banken uitproberen. Het uitgebreide assortiment zal je verbazen om nog maar te zwijgen over de diversiteit aan woonstijlen, modellen, uitvoeringen en afmetingen.

 

Ga eens zitten op een hoekbankstel. Een hoekbankstel is zeer trendy, comfortabel en bij Zitmaxx Wonen ook nog eens zeer betaalbaar. Omdat de meubelcollectie er zeer groot is, kun je er niet alleen een nieuwe en scherp geprijsde bank kopen die perfect past bij jouw wensen, maar ook op het gebied van kasten en tv meubels kun je hier vast en zeker slagen. Wat dacht je van een tv meubel met design uitstraling? Hierop komt ieder LCD en plasma scherm perfect tot zijn recht. Kies voor een hoogglans tv meubel met design handgrepen of een greep loze uitvoering.

 

Wacht niet langer tot je huidige meubilair versleten is, maar kom gezellig woonshoppen bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar. Laat je verrassen door het brede aanbod, de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van uitvoering, materiaalsoorten en verkrijgbare kleuren en geef jouw woonkamer een compleet nieuwe look. Kies voor eigentijds wonen zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen. Kortom, kies voor de meubelen van Zitmaxx Wonen!

Lees Meer:- https://meubelen.logze.nl/tv-meubel-design-hoekbankstel-of-bank-kopen-doe-je-bij-zitmaxx-wonen/

Hoekbankstel of bankstel landelijke stijl? Geen woonwinkels maar Zitmaxx Wonen!

11-04-2013 12:26

 

Woonshoppen kan ontzettend leuk zijn. Heerlijk op je gemak rondkijken en rondsnuffelen. Uitgebreid proefzitten, het bewonderen van de verkrijgbare modellen, materialen, kleuren en uitvoeringen. Maar wat als je inmiddels al diverse woonwinkels bezocht hebt, maar nog steeds niet hebt kunnen vinden wat je zoekt? Wellicht is het een goed idee niet langer rond te blijven struinen en tevergeefs allerlei meubelzaken en woonwinkels te bezoeken, maar gewoon een kijkje te nemen bij een meubelzaak waar je terecht kunt voor het samenstellen van een compleet nieuw interieur in werkelijk alle denkbare woonstijlen. Maar welke zaak is dat dan, vraag  je je wellicht af. Het antwoord is heel simpel. Zitmaxx Wonen in Ter Aar.

 

Deze gezellige en vooral sfeervolle meubelzaak heeft een prachtige en zeer uitgebreide collectie meubels. Variërend van elegante en romantische meubelen, tot moderne, trendy en strakke design meubels. Er is altijd keus uit zeer veel uitvoeringen, afmetingen, leder- en stofsoorten in allerlei kleuren, motieven en dessins. Kortom, je treft er alles voor jouw interieur onder één dak. En door dit brede assortiment kun je er ongeacht je woonstijl, wensen en voorkeur altijd meubilair vinden dat perfect bij je past. Daarnaast zijn ook de prijzen ook nog eens aantrekkelijk.

 

Ben je op zoek naar een nieuw hoekbankstel of een bankstel in landelijke stijl? Dan ben je hier aan het juiste adres. De collectie banken bestaat uit zeer veel modellen hoekbanken in verschillende stijlen. Door de ruime keuze uit opstellingen, afmetingen en uitvoeringen, kun je er een hoekbankstel samen stellen, precies passend bij jouw smaak en budget. Maar ook wanneer je de voorkeur geeft aan een warme woonstijl kun je hier je hart ophalen. Een bankstel landelijke stijl is dan echt iets voor jou.

 

Dus wacht niet langer en breng een bezoek aan de showroom van Zitmaxx Wonen in Ter Aar. Laat je verrassen en inspireren en stel jouw nieuwe droominterieur samen!

Lees Meer:- https://meubelen.logze.nl/hoekbankstel-of-bankstel-landelijke-stijl-geen-woonwinkels-maar-zitmaxx-wonen/

Goedkope hoekbank en goedkope bankstellen in de meubel outlet van Zitmaxx Wonen

11-04-2013 11:51

 

Tegenwoordig let iedereen op de centen. Vooral wanneer het gaat om grote uitgaven zoals het kopen van nieuw meubilair. En dat is natuurlijk ook niet zo gek. De meeste mensen willen daarom eerst rustig rondkijken en prijzen vergelijken, alvorens ze overgaan tot het aanschaffen van nieuwe meubelen.

 

In dit artikel willen we je graag attenderen op een meubelzaak waar je zeer voordelig kunt woonshoppen. In het plaatsje Ter Aar kun je namelijk terecht bij Zitmaxx Wonen. Een sfeervolle woonwinkel met een enorme collectie meubels en bankstellen in echt werkelijk alle woonstijlen, uitvoeringen en afmetingen. Maar natuurlijk is niet alleen het aanbod van belang. Het gaat nu vooral om de prijs.

 

Ben je op zoek naar een nieuw hoekbankstel, lees dan vooral verder. In de prachtige showroom staan namelijk zeer veel goedkope bankstellen opgesteld. Maar voor wie op zoek is naar echte koopjes, moet vooral een bezoek brengen aan de meubel outlet op de begane grond. Hier staan namelijk nog veel meer goedkope bankstellen. Vaak zijn het modellen die uit de collectie gaan waardoor ze nog eens extra afgeprijsd zijn. Neem eens plaats op een goedkope hoekbank uit de meubel outlet. Dat is nog eens comfortabel! Maar wacht niet te lang wanneer je een goedkope hoekbank gevonden hebt die helemaal aan jouw wensen voldoet. Het is tenslotte een outlet model. Het kan zijn dat er nog maar één exemplaar beschikbaar is.

 

Wil je de prachtige meubelcollectie met eigen ogen bekijken? Breng dan een bezoek aan de Zitmaxx Wonen showroom in Ter Aar of neem alvast een kijkje op de site. Alle meubelen uit de showroom staan hier overzichtelijk afgebeeld. De meubelen zijn trouwens ook heel eenvoudig online te bestellen en je kunt deze thuis laten bezorgen. Je kunt dus niet alleen heel voordelig woonshoppen bij Zitmaxx Wonen, je kunt er ook winkelen vanuit je eigen luie meubel outlet.

Lees Meer:- https://meubelen.logze.nl/goedkope-hoekbank-en-goedkope-bankstellen-in-de-meubel-outlet-van-zitmaxx-wonen/

Design meubels en lounge meubels scherp geprijsd bij Zitmaxx Wonen

11-04-2013 11:24

 

De meeste mensen denken bij het horen van het woord ‘’design’’ onmiddellijk aan dure meubelen van allerlei bekende topontwerpers. Velen vinden Design meubels erg mooi. De afwerking is van het hoogste niveau, de ontwerpen zijn uniek en tijdloos en hierdoor gaat men er meestal automatisch vanuit dat deze meubelen erg duur zijn. Vaak denkt men dat design daardoor onbereikbaar is. Maar niets in minder waar.

 

In de sfeervolle showroom van Zitmaxx Wonen in het plaatsje Ter Aar kun je namelijk heerlijk woonshoppen. De meubelcollectie bestaat uit zeer veel meubelen, bankstellen en prachtige design meubels. Op de begane grond van de showroom tref je een ruimte met alle modellen uit de Freistil collectie van Rolf Benz. Voor wie hier nog niet eerder van gehoord heeft, Rolf Benz is een gerenommeerd Duits design merk dat al jarenlang garant staat voor tijdloze ontwerpen, topkwaliteit en optimaal comfort. De Freistil collectie is jong, fris en trendy. De collectie bestaat uit eigentijdse meubels zoals banken, loungebanken, hoekbanken, fauteuils, tafels en stoelen tegen een vriendelijke prijs. De banken zijn verkrijgbaar in opvallende, vrolijke prints en dessins en in zeer mooi leder.

 

Op de eerste etage van de showroom staan nog veel meer trendy modellen opgesteld. Strakke lijnen en hippe stofsoorten wisselen elkaar af. En wie dacht dat dergelijke modellen per definitie duur zijn, zal bij Zitmaxx Wonen van de ene verbazing in de andere vallen. Ook op het gebied van lounge meubels ben je hier aan het juiste adres. Dit zijn heerlijke plofbanken verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen en stijlen met een chaise longue die zowel aan de linker- als rechterkant geplaatst kan worden. lounge meubels zijn niet alleen de nieuwste trend op het gebied van zitcomfort, ze zijn ook nog eens scherp geprijsd. Kom daarom eens langs in de showroom in Ter Aar en profiteer van deze scherpe prijzen!

Lees Meer:- https://meubelen.logze.nl/design-meubels-en-lounge-meubels-scherp-geprijsd-bij-zitmaxx-wonen/

Design meubelen en meubels in Amsterdam en omgeving koop je bij Zitmaxx Wonen

03-04-2013 17:30

 

Woon jij in Amsterdam en is jouw interieur aan vervanging  toe? Je hebt ongetwijfeld al rondgekeken bij diverse meubelzaken bij jou in de buurt, maar heb je ook meubels Amsterdam kunnen vinden die bij jouw smaak, wensen en budget passen? Zo niet, dan komt dat omdat je waarschijnlijk nog niet bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar bent geweest. Zoek niet langer alleen naar meubels Amsterdam maar breng een bezoek aan deze sfeervolle woonwinkel. In de prachtige showroom tref je een enorme meubelcollectie. Je kunt er gratis parkeren en hebt er eindeloos veel keus.

 

Zo staan er in de showroom zeer veel design meubelen. Er is een heuse Freistil studio met de eigentijdse collectie van Freistil van Rolf Benz. Dit Duitse topmerk staat garant voor design meubelen van ongekend hoge kwaliteit en is werkelijk een lust voor het oog. Wanneer je de trap opgaat en de collectie op de eerste etage bekijkt, zal je versteld staan van het brede aanbod en de aantrekkelijke prijzen. Want dat design niet duur hoeft te zijn merk je direct bij Zitmaxx Wonen. Er staan prachtige bankstellen met strakke lijnen, stoere RVS poten, verkrijgbaar in de mooiste stof- en ledersoorten. Bekijk ook de stoere houten tafels met RVS details en hoogglans tv meubels en kasten.

 

Een ander groot voordeel van Zitmaxx Wonen is dat je er ook vanuit huis kunt woonshoppen. Op de overzichtelijke website staan namelijk alle verkrijgbare meubelen afgebeeld en je kunt deze eenvoudig online bestellen. Wanneer je een online aankoop doet, laat je deze gewoon door de Zitmaxx Wonen bezorgdienst thuis bezorgen. Zo heb je werkelijk nergens omkijken naar.

 

Zo zie je maar dat waar in Nederland je ook woont, voor het aanschaffen van nieuwe meubelen tegen een aantrekkelijke prijs is er maar één adres. En dat is Zitmaxx Wonen in Ter aar!

Lees Meer:-  https://meubelen.logze.nl/design-meubelen-en-meubels-in-amsterdam-en-omgeving-koop-je-bij-zitmaxx-wonen/

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>