Design meubels en lounge meubels scherp geprijsd bij Zitmaxx Wonen

11-04-2013 11:24

 

De meeste mensen denken bij het horen van het woord ‘’design’’ onmiddellijk aan dure meubelen van allerlei bekende topontwerpers. Velen vinden Design meubels erg mooi. De afwerking is van het hoogste niveau, de ontwerpen zijn uniek en tijdloos en hierdoor gaat men er meestal automatisch vanuit dat deze meubelen erg duur zijn. Vaak denkt men dat design daardoor onbereikbaar is. Maar niets in minder waar.

 

In de sfeervolle showroom van Zitmaxx Wonen in het plaatsje Ter Aar kun je namelijk heerlijk woonshoppen. De meubelcollectie bestaat uit zeer veel meubelen, bankstellen en prachtige design meubels. Op de begane grond van de showroom tref je een ruimte met alle modellen uit de Freistil collectie van Rolf Benz. Voor wie hier nog niet eerder van gehoord heeft, Rolf Benz is een gerenommeerd Duits design merk dat al jarenlang garant staat voor tijdloze ontwerpen, topkwaliteit en optimaal comfort. De Freistil collectie is jong, fris en trendy. De collectie bestaat uit eigentijdse meubels zoals banken, loungebanken, hoekbanken, fauteuils, tafels en stoelen tegen een vriendelijke prijs. De banken zijn verkrijgbaar in opvallende, vrolijke prints en dessins en in zeer mooi leder.

 

Op de eerste etage van de showroom staan nog veel meer trendy modellen opgesteld. Strakke lijnen en hippe stofsoorten wisselen elkaar af. En wie dacht dat dergelijke modellen per definitie duur zijn, zal bij Zitmaxx Wonen van de ene verbazing in de andere vallen. Ook op het gebied van lounge meubels ben je hier aan het juiste adres. Dit zijn heerlijke plofbanken verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen en stijlen met een chaise longue die zowel aan de linker- als rechterkant geplaatst kan worden. lounge meubels zijn niet alleen de nieuwste trend op het gebied van zitcomfort, ze zijn ook nog eens scherp geprijsd. Kom daarom eens langs in de showroom in Ter Aar en profiteer van deze scherpe prijzen!

Lees Meer:- https://meubelen.logze.nl/design-meubels-en-lounge-meubels-scherp-geprijsd-bij-zitmaxx-wonen/