Blog

Bankstellen voor een modern interieur voordelig bij Zitmaxx Wonen

03-04-2013 14:52

 

De meeste mensen zijn na een paar jaar toe aan nieuwe meubelen. Niet zozeer omdat deze stuk zijn, maar meer omdat men er inmiddels op is uitgekeken. Want zeg nu zelf, het is toch hartstikke leuk om eens in de zoveel tijd op zoek te gaan naar nieuwe meubelen en je woonkamer van een nieuwe look te voorzien? Misschien wil je wel een compleet andere stijl, of ben je de bekleding van je bank helemaal zat.

 

In dat geval is het leuk je eens te verdiepen in wat er allemaal verkrijgbaar is. Wat zijn de nieuwste woontrends en welke kleuren en materialen zijn nu helemaal in? Breng hiervoor eens een bezoek aan de showroom van Zitmaxx Wonen. Dit is een zeer grote en sfeervolle woonwinkel in de plaats Ter Aar. De meubelcollectie bestaat uit meubelen in werkelijk alle denkbare woonstijlen. Hier moet je zijn voor de laatste trends op het gebied van wonen.

 

Wil je jouw bank vervangen voor een nieuw exemplaar, dan ben je bij Zitmaxx Wonen aan het juiste adres. De collectie bankstellen is er enorm. Wat dacht je van een trendy hoekbank, een echte loungebank of een uiterst comfortabele relaxbank? Heb je altijd een stoffen bankstel gehad en wil je weleens iets anders? Kies dan voor een uitvoering in prachtig rundleder. Je kunt kiezen uit diverse kleuren en soorten leder. In de showroom staan zeer veel leren bankstellen opgesteld. Je kunt er uitgebreid proefzitten en op je gemak alle verkrijgbare kleurstalen bekijken.

 

En niet alleen het aanbod is er aantrekkelijk, ook de prijzen zijn er top! Alle meubelen zijn er zeer scherp geprijsd. Het is dus zeker de moeite waard een bezoek te brengen aan deze gezellige meubelzaak. Neem ook alvast een kijkje op de site. Via de website kun je de banken en meubels online bestellen. Maar waar je ook voor kiest, met de meubels van Zitmaxx Wonen creëer je een fris en modern interieur in iedere woonkamer!

Lees Meer:- https://meubelen.logze.nl/bankstellen-voor-een-modern-interieur-voordelig-bij-zitmaxx-wonen/

Zitbank van leer aanschaffen? Kies voor een leren bank van Zitmaxx Wonen!

29-03-2013 14:43

 

In de plaats Ter Aar kun je terecht voor het vinden van prachtige meubels  en bankstellen. Hier tref je namelijk Zitmaxx Wonen, een sfeervolle woonwinkel met een enorme meubelcollectie tegen zeer scherpe prijzen. Wanneer je de showroom bezoekt, sta je versteld van de uitgebreide keuze, de verkrijgbare modellen, uitvoeringen en de eindeloze mogelijkheden.

Neem nu het aanbod bankstellen. Of jouw woonstijl nu romantisch, klassiek, landelijk, modern of design is, door de diversiteit van de collectie kun je er altijd een zitoplossing vinden precies passend bij al jouw wensen. Neem eens plaats op een leren bank . Leer is in zeer veel soorten en kleuren verkrijgbaar. Hierdoor past leer eigenlijk in iedere woonkamer en bij elke woonstijl. De keuze uit kleuren is eindeloos en ook de dikte van het leer kan zelf worden gekozen. Een zitbank van leer is zeer gebruiksvriendelijk. Doordat de meeste leersoorten behandeld zijn met een speciale finish laag, is het risico op vlekken door vloeistof zeer gering. Het kan eenvoudig met een vochtige doek worden afgenomen. Het is daardoor geschikt voor een wat intensiever gebruik.

Weet je niet precies welke leersoorten er verkrijgbaar zijn en welke soort het beste bij je past, vraag de Zitmaxx verkoopmedewerkers dan om advies en uitleg en naar de uitgebreide mogelijkheden. Ook het comfort is natuurlijk van belang. Een leren bank zit over het algemeen iets steviger dan een stoffen bankstel. Ook wordt het leer in de loop van de tijd soepeler en zachter. Een zitbank van leer  is gemakkelijk te onderhouden met de verkrijgbare onderhoudsproducten. Hiermee kun je het leer reinigen en beschermen. De medewerkers van Zitmaxx Wonen kunnen je uitgebreid informeren over de verschillende producten en hoe je deze dient te gebruiken.

Neem gewoon eens een kijkje in de Zitmaxx Wonen showroom en ervaar zelf hoe uitgebreid en divers het aanbod is. De kans is groot dat je precies het bankstel tegenkomt dat aan al jouw wensen voldoet!

Lees Meer:- https://meubelen.logze.nl/zitbank-van-leer-aanschaffen-kies-voor-een-leren-bank-van-zitmaxx-wonen/

Woonboulevards en woonwinkels niet nodig, ga naar Zitmaxx Wonen!

22-03-2013 15:57

 

Nu de dagen weer korter zijn en de temperatuur daalt, krijgen de meeste mensen meer behoefte warmte en sfeer in huis te creëren. Omdat we meer tijd in huis doorbrengen, is het tijd het interieur eens goed onder de loep te nemen. Om een behaaglijke sfeer in huis te brengen kan je woonkamer wellicht een oppepper gebruiken in de vorm van een comfortabel en zacht  Bank stellen, een warm karpet of een sierlijke lamp. Overweeg je om nieuwe meubelen aan te schaffen, of liever enkele kleine elementen of woonaccessoires, bespaar jezelf dan een lange zoektocht door diverse woonboulevards en woonwinkels af te struinen, maar ga eens kijken bij Zitmaxx Wonen in het plaatsje Ter Aar. In deze prachtige meubelzaak met een sfeervolle showroom van 15.000 m2 tref je alle meubelen en woonaccessoires in alle denkbare woonstijlen onder één dak.


Ben je van plan een nieuwe bank aan te schaffen, dan zit je bij Zitmaxx Wonen letterlijk helemaal goed. Er is keuze uit een enorme collectie meubelen bestaande uit allerlei verschillende ontwerpen in zeer veel woonstijlen. Van uitnodigende stoffen plofbanken met een warme uitstraling, tot strakke leren banken met een trendy look. Kies je liever voor een kleine verandering, bekijk dan de collectie karpetten. Er is keuze uit zeer veel soorten, stijlen, afmetingen en dessins. Maar ook met nieuwe verlichting creëer je in een hand omdraai een behaaglijke sfeer in huis. Wat dacht je van een kroonluchter? Of misschien ben je opzoek naar een fleurig element? Bij Zitmaxx Wonen zijn prachtige schilderijen verkrijgbaar. Van grote abstracte doeken tot figuratief en van moderne fotografie tot vrolijke en kleurrijke doeken.


Bespaar jezelf dus een hoop tijd en energie door niet heel Nederland door te rijden naar woonboulevard en woonwinkels, maar bezoek Zitmaxx Wonen in Ter Aar. Verbaas je over de diversiteit van de meubelcollecties, de prachtige afwerking en kwaliteit en bovenal de zeer scherpe prijzen. Laat je verrassen en inspireren en maak je woonkamer winterproof!

Lees Meer:- https://meubels11.jouwweb.nl/woonwinkels

Geen woonboulevards, de mooiste en goedkoopste banken koop je bij Zitmaxx Wonen

22-03-2013 15:17

 

Wanneer je huidige meubelen  aan vervanging toe zijn of wanneer je gewoon bent uitgekeken op je huidige interieur, kan je zoektocht naar nieuw meubilair beginnen. Nederland telt nogal wat woonboulevards, dus er is genoeg keus. Maar wat als je nu helemaal geen tijd hebt om al die meubelzaken af te lopen of er gewoonweg geen zin in hebt? In dat geval is het verstandig op zoek te gaan naar een meubelzaak waar je terecht kunt voor meubelen in alle woonstijlen, waar het aanbod groot is en waar de meubelen scherp en aantrekkelijk geprijsd zijn.

Zitmaxx Wonen in Ter Aar is zo’n winkel. Deze ruime en sfeervolle woonwinkel heeft alles op het gebied van wonen. Niet alleen prachtige meubelen, maar ook bijpassende woonaccessoires zoals schilderijen, karpetten en verlichting.
Vooral op het gebied van zitmeubelen is er enorm veel keus. Van romantische bankstellen tot trendy hoekbanken en van moderne banken tot hippe loungebanken. Doordat er keuze is uit zeer veel uitvoeringen, opstellingen, afmetingen, kleuren, stof- en leersoorten, is er altijd een model verkrijgbaar dat precies past bij jouw wensen en smaak.

Een ander groot voordeel van woonshoppen bij Zitmaxx Wonen is dat je er altijd profiteert van extra scherpe prijzen. Het is zelfs zo dat wanneer je een aankoop doet en deze elders toch goedkoper ziet, Zitmaxx Wonen je het volledige verschil terugbetaald. En dat is een fijne gedachte!

Dus wanneer je van plan bent je woonkamer opnieuw in te richten, maak het jezelf dan niet moeilijk door al die woonboulevards   af te struinen, maar breng een bezoek aan de gezellige showroom van Zitmaxx Wonen in Ter Aar. Je treft er meubelen volgens de laatste woontrends en prachtige, comfortabele banken . Neem alvast een voorproefje door de site te bekijken.Laat je verrassen en doe wooninspiratie op. Zitmaxx Wonen heeft wat jij zoekt!

Lees Meer:- https://meubels11.jouwweb.nl/woonboulevard

Goedkope hoekbank, goedkope bankstellen en meubels online bestellen bij Zitmaxx Wonen

22-03-2013 14:27

 

 

Als je een nieuwhoekbankstel aan wilt schaffen, let je niet alleen op het zitcomfort en de vormgeving. Natuurlijk is het van belang dat de bank bij je huidige interieur en woonstijl past en lekker zit, maar je let bij het kopen van een nieuwe bank toch voornamelijk op de prijs. De meeste mensen kiezen er daarom voor eerst diverse websites met elkaar te vergelijken wanneer ze opzoek zijn naar een goedkope hoekbank of andere goedkope meubels. Op die manier zie je al snel welke meubelzaak de aantrekkelijkste prijzen hanteert en of het aanbod je aanspreekt. 

 

Heb je de website van Zitmaxx wonen al bekeken? Deze sfeervolle woonwinkel in de plaats Ter Aar verkoopt alles op het gebied van wonen. Van bankstellen tot tafels en van fauteuils tot tv meubels. Ook op het gebied van woonaccessoires heb je hier volop keus. De uitgebreide collectie bestaat uit meubelen in allerlei stijlen en uitvoeringen. Van landelijke kasten en moderne eetkamerstoelen, tot design banken en trendy loungebanken. Maar niet alleen het assortiment is interessant, ook de prijzen zijn er voordelig. Zo kun je er terecht voor goedkope bankstellen van mooie kwaliteit. Als klap op de vuurpijl krijg je er ook nog eens laagste prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je een goede aankoop doet. Je krijgt het verschil immers volledig terug wanneer je hetzelfde product elders toch goedkoper ziet. 

 

Bij Zitmaxx Wonen kun je kiezen uit een enorme collectie goedkope bankstellen. Jouw favoriete goedkope hoekbank staat hier geheid tussen! Een ander groot voordeel van woonshoppen bij Zitmaxx Wonen is dat je de meubels online kunt bestellen. Jouw aankoop laat je vervolgens gewoon thuis bezorgen. Waar wacht je nog op? Neem op je gemak een kijkje op de site en kies ervoor jouw nieuwe meubels online te bestellen. Voordat je het weet zit je te genieten van je gloednieuwe goedkope hoekbank!

 

Lees Meer:- https://meubels11.jouwweb.nl/meubels-online

Dressoir of tv meubel koop je bij Zitmaxx Wonen

18-03-2013 12:10

 

Wanneer je van plan bent een nieuw dressoir of tv meubel  aan te schaffen, breng dan eens een bezoek aan Zitmaxx Wonen in Ter Aar. In deze grote meubelzaak kun je terecht voor alles op het gebied van wonen. De collectie bestaat uit prachtige meubelen in alle denkbare woonstijlen en er zijn zeer veel bijpassende woonaccessoires verkrijgbaar, zoals sfeervolle verlichting, warme karpetten en kleurrijke schilderijen.

Met een dressoir uit de Zitmaxx Wonen collectie maak je iedere woonkamer compleet. Ideaal voor het opbergen van spullen en rommeltjes, maar ook voor het plaatsen van je tv of flat screen. Kies voor een landelijke uitvoering van massief hout, een romantisch model met sierlijke elementen, of juist een trendy uitvoering in hip hoogglans. Maar wat je stijl en wensen ook zijn, Zitmaxx Wonen heeft altijd een model dat precies bij je past.

Ben je op zoek naar een nieuw tv meubels, ook dan is een bezoek aan deze sfeervolle showroom in Ter aar een echte aanrader. De keuze is er enorm. Niet alleen qua stijl, maar ook uit afmetingen, kleuren en uitvoeringen. Een groot voordeel van de meubelen uit de Zitmaxx Wonen collectie is namelijk dat deze in de meeste gevallen in zeer veel verschillende opstellingen verkrijgbaar zijn. Hierdoor kun je kiezen uit uitvoeringen met lades, deurtjes, schuifdeuren en vakken, of juist een combinatie hiervan. Of misschien gaat jouw voorkeur uit naar een zwevend model? Ook dan ben je bij Zitmaxx Wonen aan het juiste adres.

Er zijn zelfs modellen die compleet op maat gemaakt kunnen worden. Ideaal wanneer u op zoek bent naar een speciale afmeting of uitvoering. Vraag de verkoopmedewerkers in de showroom naar de uitgebreide mogelijkheden op dit gebied. Zij kunnen u alles vertellen over de verkrijgbare materialen en de aanvullende opties.

Maar waar je ook voor kiest, één ding is zeker. Met meubels uit de Zitmaxx Wonen collectie kies je voor jarenlang woonplezier!

Lees Meer:- https://meubelen.logze.nl/dressoir-of-tv-meubel-koop-je-bij-zitmaxx-wonen/

Kasten, vitrinekasten, buffetkasten en tv meubels in design uitvoering bij Zitmaxx Wonen

18-03-2013 11:54

 

Bij de aanschaf van nieuwe meubelen  denk je vaak eerst aan de vormgeving. Het is belangrijk dat het meubelstuk perfect past bij jouw smaak, stijl en huidige interieur. Daarnaast is natuurlijk de prijs van belang. Deze moet passen binnen je budget. Maar een ander belangrijk element is dat het meubel iets moet bijdragen en daarom praktisch moet zijn. Een bankstel koop je natuurlijk ook niet alleen omdat deze zo mooi en voordelig is. Hij moet daarnaast vooral lekker en comfortabel zitten.

Zitmaxx Wonen, een zeer grote en sfeervolle showroom in het plaatsje Ter Aar, heeft precies wat jij zoekt. Je kunt er namelijk terecht voor o.a. kasten vitrinekasten , buffetkasten en tv meubels in design uitvoeringen. Deze zijn stuk voor stuk prachtig vormgegeven, scherp geprijsd en zeer gebruiksvriendelijk en praktisch. Want opbergruimte kun je altijd gebruiken. Met de bergmeubelen van Zitmaxx Wonen kies je voor stijlvol opbergen en voor topkwaliteit. Door het gebruik van diverse massieve houtsoorten en andere materialen zijn deze bergmeubelen oerdegelijk en staan deze garant voor jarenlang woonplezier.

Omdat iedereen weer andere wensen en voorkeuren heeft, zijn de bergmeubelen verkrijgbaar in alle denkbare woonstijlen. Van landelijke kasten en moderne vitrinekasten, tot stijlvolle buffetkasten , trendy tv meubels en tv meubels in design en eigentijdse uitvoeringen. Zo kun je er dus ongeacht jouw interieurstijl altijd een meubel vinden dat helemaal bij jou en je huidige inrichting past.

Wil je de collectie wel eens met eigen ogen bekijken, breng dan een bezoek aan de Zitmaxx Wonen showroom en laat je verrassen door het aanbod, de diversiteit en de aantrekkelijke prijzen. Ook wanneer je geen tijd hebt om langs te komen in Ter Aar, kun je er uitgebreid woonshoppen. De gehele meubelcollectie is namelijk ook online te bekijken en bestellen en je kunt jouw aankoop gewoon thuis laten bezorgen. Dus of je nu langskomt of liever online winkelt, Zitmaxx Wonen is jouw meubelzaak!

Lees Meer:- https://meubelen.logze.nl/kasten-vitrinekasten-buffetkasten-en-tv-meubels-in-design-uitvoering-bij-zitmaxx-wonen/

Huis inrichten met design meubels van Zitmaxx Wonen

18-03-2013 11:36

 

Ieder heeft zo zijn of haar eigen smaak wanneer het gaat om wonen en interieur. Zo geeft de één de voorkeur aan een interieur met een warme uitstraling, terwijl een ander juist meer geeft om een inrichting met een moderne en trendy look. Bij Zitmaxx Wonen, een prachtige meubelzaak in het plaatsje Ter Aar, kun je terecht voor een zeer uitgebreide collectie meubelen passend bij iedere woonwens, maar met name liefhebbers van moderne en eigentijdse meubelen kunnen hier hun hart ophalen.

Wil jij je huis inrichten met meubelen van een echt design topmerk, bekijk dan de Freisitil collectie van Rolf Benz op de begane grond. Dit fantastische designmerk staat garant voor design meubels van echte topkwaliteit. De collectie bestaat uit o.a. uit zeer veel  loungebank en hoekbanken  in prachtige leder- en stofsoorten in verschillende kleuren en dessins en deze staan garant voor jarenlang woonplezier.

Op de eerste verdieping is de keuze zelfs nog veel groter. Volg de speciale looproute door de sfeervol ingerichte showroom en laat je verrassen door de trendy ontwerpen en stijlvolle modellen. Alle meubelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen en daardoor volledig af te stemmen op jouw wensen en smaak.

Naast de verkoop van meubelen kun je er ook terecht voor het vinden van bijpassende woonaccessoires voor de finishing touch van je woonkamer. Stoere staande lampen, strak vormgegeven hanglampen, kleurrijke karpetten in allerlei dessins en abstracte schilderijen en doeken. Zitmaxx Wonen heeft werkelijk alles voor een stijlvol en compleet interieur met een echte design uitstraling.

Kortom, je huis inrichten doe je met de design meubels van Zitmaxx Wonen! Kom snel langs in de showroom en ervaar het zelf. Kom uitgebreid proefzitten en bewonder de nieuwste modellen en uitvoeringen. Of winkel vanuit huis en bezoek de website en bekijk en bestel jouw nieuwe design interieur gewoon online!

Lees Meer:- https://meubelen.logze.nl/huis-inrichten-met-design-meubels-van-zitmaxx-wonen/

Huis inrichten, geen woonboulevard nodig maar een online meubel bestellen

18-03-2013 10:39

 

Je bent van plan je woonkamer eens goed onderhanden te nemen. Weg met die oude meubelen! Je bent toe aan iets nieuws, helemaal volgens de trends van nu. Maar waar moet je naartoe voor de aanschaf van nieuwe meubelen? Er zijn zoveel verschillende meubelzaken waardoor je het overzicht al snel kwijtraakt. Hoewel een dagje woonboulevard inspirerend en gezellig kan zijn, is het vaak ook een uitputtende onderneming. Het is druk, het parkeren is vaak lastig of prijzig, de loopafstanden zijn vaak groot en het is moeilijk om meubelen uit verschillende winkels met elkaar te vergelijken. Maar wat is dan het alternatief? Het antwoord is simpel. Kies voor een meubelzaak waar je een online meubel kunt bestellen. Je huis inrichten , gewoon thuis vanuit je luie stoel.

Zitmaxx Wonen is hiervoor de woonwinkel bij uitstek! Naast een enorme showroom met een zeer uitgebreide collectie meubels in de plaats Ter Aar, kun je dezelfde collectie ook eenvoudig online bestellen via de website. Hierdoor is het mogelijk zowel in de winkel als online te woonshoppen. Doordat je de site vanuit huis op ieder moment van de dag op ieder willekeurig tijdstip kunt bezoeken, kun je er geheel op je gemak rondkijken. Met behulp van het eenvoudige online bestelsysteem kun je jouw favoriet gemakkelijk online bestellen. Bespaar jezelf een lange en vermoeiende zoektocht bij de woonboulevard  bij jou in de buurt en kies ervoor een online meubel te bestellen via de website van Zitmaxx Wonen. Surf langs de brede collectie meubelen in alle woonstijlen en bestel jouw favoriete meubelstuk. De Zitmaxx Wonen bezorgdienst komt jouw bestelling vervolgens keurig netjes thuis bezorgen. Je hoeft er dus helemaal niets voor te doen.

Maar of je nu besluit online te shoppen of toch een bezoek te brengen aan de showroom, je huis inrichten doe je met meubelen van Zitmaxx Wonen!

Lees Meer: - https://meubelen.logze.nl/huis-inrichten-geen-woonboulevard-nodig-maar-een-online-meubel-bestellen/

Tv meubel of dressoir kopen? Bekijk de eikenhouten meubels van Zitmaxx Wonen

15-03-2013 15:07

 

Heb je onlangs een nieuw flatscreen gekocht, dan is het jammer wanneer deze op een verouderd kastje staat of op een meubel dat er qua stijl helemaal niet goed bij past. Wil je dat jouw nieuwe pronkstuk zo goed mogelijk tot zijn recht komt, dan is het wellicht een goed idee om een nieuw dressoir of tv meubel  te kopen. Zitmaxx Wonen, een prachtige meubelzaak in het plaatsje Ter Aar heeft je op dit gebied veel te bieden. Je treft er schitterende modellen in allerlei stijlen, materialen, uitvoeringen, afmetingen en kleuren.

Gaat jouw voorkeur uit naar een warme of misschien landelijke woonstijl? Bekijk dan de collectie eikenhouten meubels. Een dressoir  of tv meubel van eiken straalt namelijk niet alleen sfeer en gezelligheid uit, het is ook nog eens oerdegelijk. Eiken is verkrijgbaar in zeer veel uitvoeringen en kleuren. In de gezellige show

room in Ter Aar informatie je de uitgebreide collectie op je gemak bekijken. en advies. Zij kunnen je alles kun Kom je er niet helemaal uit, vraag de Zitmaxx Wonen verkoopmedewerkers dan om meer vertellen over de meubelen  die in de showroom staan opgesteld. Ben je juist op zoek naar eikenhouten meubels  met een moderne en eigentijdse uitstraling? Ook dan ben je bij Zitmaxx Wonen aan het juiste adres. Bekijk de kasten met strakke lijnen in trendy kleuren. Hiermee creëer je in een handomdraai een frisse sfeer in je woonkamer. Iedere tv en flatscreen komt hierop uitstekend tot zijn recht. Handig is ook dat in de meeste modellen lelijke snoeren eenvoudig uit het zicht zijn weg te werken.

Ben je inmiddels benieuwd naar de collectie van Zitmaxx Wonen? Wacht dan niet langer en kom langs in de showroom om deze met eigen ogen te bekijken en bewonderen. Kun je niet wachten? Neem dan alvast een kijkje op de website. De gehele collectie is namelijk ook online te bekijken en te bestellen!

Lees Meer:- https://meubels11.jouwweb.nl/dressoir

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>