Huis inrichten met design meubels van Zitmaxx Wonen

18-03-2013 11:36

 

Ieder heeft zo zijn of haar eigen smaak wanneer het gaat om wonen en interieur. Zo geeft de één de voorkeur aan een interieur met een warme uitstraling, terwijl een ander juist meer geeft om een inrichting met een moderne en trendy look. Bij Zitmaxx Wonen, een prachtige meubelzaak in het plaatsje Ter Aar, kun je terecht voor een zeer uitgebreide collectie meubelen passend bij iedere woonwens, maar met name liefhebbers van moderne en eigentijdse meubelen kunnen hier hun hart ophalen.

Wil jij je huis inrichten met meubelen van een echt design topmerk, bekijk dan de Freisitil collectie van Rolf Benz op de begane grond. Dit fantastische designmerk staat garant voor design meubels van echte topkwaliteit. De collectie bestaat uit o.a. uit zeer veel  loungebank en hoekbanken  in prachtige leder- en stofsoorten in verschillende kleuren en dessins en deze staan garant voor jarenlang woonplezier.

Op de eerste verdieping is de keuze zelfs nog veel groter. Volg de speciale looproute door de sfeervol ingerichte showroom en laat je verrassen door de trendy ontwerpen en stijlvolle modellen. Alle meubelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen en daardoor volledig af te stemmen op jouw wensen en smaak.

Naast de verkoop van meubelen kun je er ook terecht voor het vinden van bijpassende woonaccessoires voor de finishing touch van je woonkamer. Stoere staande lampen, strak vormgegeven hanglampen, kleurrijke karpetten in allerlei dessins en abstracte schilderijen en doeken. Zitmaxx Wonen heeft werkelijk alles voor een stijlvol en compleet interieur met een echte design uitstraling.

Kortom, je huis inrichten doe je met de design meubels van Zitmaxx Wonen! Kom snel langs in de showroom en ervaar het zelf. Kom uitgebreid proefzitten en bewonder de nieuwste modellen en uitvoeringen. Of winkel vanuit huis en bezoek de website en bekijk en bestel jouw nieuwe design interieur gewoon online!

Lees Meer:- https://meubelen.logze.nl/huis-inrichten-met-design-meubels-van-zitmaxx-wonen/