Leren bank er uit, goedkope hoekbank van Zitmaxx Wonen er in!

17-04-2013 13:42

 

Al een tijd was ik op zoek naar een nieuw bankstel. Een paar maanden geleden heb ik de sleutels van mijn nieuwe woning gekregen en kon ik eindelijk aan de slag met het inrichten van mijn nieuwe stek. De woonkamer van mijn nieuwe woning is een stuk ruimer. Hierdoor wilde ik mijn kleine leren bank niet mee verhuizen. Ik had al rondgekeken en besloten dat een grote bank in hoekopstelling ideaal is voor mijn grote woonkamer en precies past bij mijn wensen. Ik had al diverse modellen bekeken maar deze waren over het algemeen erg duur. Ik moest ook nog nieuwe gordijnen kopen en had al een nieuwe keuken besteld. Ik wilde niet over mijn budget gaan. Een vriend attendeerde mij op Zitmaxx Wonen. Hij heeft er een tijd geleden een leren bank gekocht en is zeer te spreken over deze meubelzaak. Op de site had ik al diverse mooie hoekbanken gezien. De prijzen vielen mij direct op. Hier betaal je geen hoofdprijs!

In de showroom in Ter Aar heb ik eerst op mijn gemak alle bankstellen bekeken. Al snel vond ik een model dat precies bij mij past. Achterin de winkel zag ik een grote goedkope hoekbank staan in een mooie grijze stof. De verkoper had me nog allerlei andere stofkleuren laten zien, maar mijn besluit stond al vast. Ik heb er 4 sierkussens bij besteld. Ik kon haast niet wachten totdat ze hem kwamen bezorgen!

Inmiddels hebben ze mijn hoekbankstel afgeleverd. Hij staat perfect bij de rest van mijn interieur en de grijze kleur komt terug in de nieuwe gordijnen die ik heb uitgezocht. Het zitcomfort is super en de sierkussens maken het helemaal af. Wat ben ik blij dat ik ben gaan kijken bij Zitmaxx Wonen. Nu heb ik een goedkope hoekbank maar dan wel met een luxe uitstraling!

Lees Meer:- https://meubels11.jouwweb.nl/leren-bank-er-uit