Woonwinkels en buffet kasten mooi en praktisch tegelijk

13-03-2013 16:13
 
De meeste mensen kunnen wel wat extra opbergruimte gebruiken. Maar een kast moet niet alleen praktisch zijn, maar ook passen bij de rest van je interieur. Daarom zijn er bij Zitmaxx Wonen zeer veel verschillende modellen verkrijgbaar. Er is keuze uit zeer veel soorten, stijlen en afmetingen waardoor er altijd een exemplaar tussen staat dat helemaal voldoet aan jouw wensen.

Zo zijn er prachtige dressoirs verkrijgbaar. Ideaal om je tv op neer te zetten en je audio- en videoapparatuur in op te bergen. Je kunt er ook gelijk lelijke snoeren in wegwerken en nog veel meer spullen in kwijt. Maar naast bergruimte bieden de dressoirs uit de Zitmaxx Wonen collectie nog veel meer. Want door de mooie vormgeving en het hoge afwerkingsniveau, zijn deze ook nog eens een lust voor het oog en hierdoor een waardevolle toevoeging aan je interieur. Er is keuze uit hippe en trendy modellen, landelijke en warme uitvoeringen, maar ook romantische modellen met sierlijke elementen en details.

Ook mooi zijn de Buffet kasten uit de Zitmaxx Wonen collectie. In de showroom staan de meest prachtige modellen sfeervol opgesteld. Ook deze zijn er in allerlei soorten, maten en stijlen. Van modern en trendy tot landelijk en stijlvol. Door de glazen deuren kun je pronken met je mooiste servies en woonaccessoires. Andere spullen kun je uit het zicht opbergen achter openslaande of schuifbare deuren. De buffet kasten zijn verkrijgbaar in diverse massieve houtsoorten en kleuren.

Maar waar je je spullen ook in opbergt, de opbergmeubelen van Zitmaxx Wonen zijn degelijk, prachtig vormgegeven en zeer praktisch. Kom gewoon eens langs in de showroom in Ter Aar en bewonder de collectie. Vraag de verkoopmedewerkers naar de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van maatwerk en laat je verrassen. Of bekijk de collectie alvast online en bestel jouw favoriet vanuit je luie stoel. Bij Zitmaxx Wonen is alles mogelijk!

Bezoeken: Woonwinkels